## PROVISIONAL TIME TABLE (DRAFT)

Venue: Technopole Angus (2600 Rue William-Temblay Montreal, QC H1Y 3J2, Canada)

Date: 19<sup>th</sup> Jun 2017 (13:00 ~ 16:30)

TIME	CONTENTS	SPEAKER / MODERATOR			
13:00 ~ 13:10 (10mins)	Introduction	Overview by UCLG (Magali Fricaudet)			
13:10 ~ 14:10 (60mins)	Policy Site visit:	Guided site tour by a representative of Technopole Angus			
14:10 ~ 14:25 (15mins)	Poster Session	Barcelona	Seoul	Gauteng	Montreal
14:25 ~ 14:55 (30mins)	Presentation (7mins each)	Montreal case: Johanne Lavoie (City of Montreal)			
		Barcelona case: (Barcelona Activa)			
		Seoul case: Laurence Kwark (GSEF)			
		Gauteng case: Christo Botes (JDA), Thembani Mkhize (GCRO)			
14:55 ~ 15:15 (20mins)	Q&A	Moderated by Beatrice Alain (Chantier économie sociale)			
15:15 ~ 15:55 (40mins)	Group Discussion	Facilitated by presenters of each city based on questions raised during Q&A session. 4 groups (depends on the number of participants)			
15:55 ~ 16:05 (10mins)	Comments & Conclusion	C.I.T.I.E.S – comments on the practices and ways of stimulating knowledge transfers / joint projects between cities and international networks (GSEF, UCLG)			
16:05 ~ 16:15 (10mins)	Conclusion	Wrap up by GSEF			
16:15 ~ 16:30 (15mins)	Group Photo & Interviews for the report				
16:30 ~ 17:00	Transfer to Palais des congrès de Montréal (by bus)				
17:30 ~ 19:00	Welcome Cocktail (Metropolis Congress eventW)				

Click to watch a short introductory video of Technopole Angus

